Hypotheken en verzekeren in Zeeland
Voor ondernemers en particulieren

Met elke klant gaan wij persoonlijk aan tafel. Wij verzorgen hypotheken en verzekeringen op maat voor particulieren en ondernemers, voor starters en doorstromers.

Hypotheken voor starters en doorgroeiers, particulieren en ondernemers

Wij adviseren, begeleiden en regelen de meest optimale hypotheek voor starters of doorstromers. Goed gedegen advies op maat. Wij kennen Zeeland en de Zeeuwse mentaliteit goed. Ons netwerk zorgt voor een snelle afwikkeling van zaken. Via Pointer Advies kunt u terecht bij vrijwel elke bank of verzekeraar voor de voordeligste hypotheek met de beste voorwaarden.

Uw verzekeringen afsluiten bij Pointer Advies

Bij Pointer Advies Zeeland kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor alle verzekeringen. Wij kijken naar de beste verzekering voor uw specifieke situatie, en geven u advies op maat. Eén telefoonnummer voor al uw verzekeringskwesties. U heeft er geen omkijken meer naar. Bij schades zetten wij ons altijd persoonlijk in voor de juiste afhandeling.

Ontzorgen van onze klanten

Wij ontzorgen u en gaan voor een optimale financiële dienstverlening. Zowel bij het afsluiten van een hypotheek, bij het maken voor een financieel plan voor de toekomst, of bij het regelen van uw verzekeringen ontzorgen wij u zo veel mogelijk. Wanneer er schade is, doet Pointer Advies er alles aan om u te ontzorgen.

Zonder voorbehoud bieden op een woning? Kan dat? Een vraag die we bij Pointer Advies vaak krijgen. Om de kans op een geaccepteerd bod te vergroten, willen heel veel mensen zonder voorbehoud bieden op een woning. Dat is mogelijk, maar je loopt wel een groot financieel risico.

Hoeveel kan ik lenen in 2024? Een vraag die we regelmatig krijgen. Een belangrijke factor is het energielabel. Die bepaald tegenwoordig steeds meer je leencapaciteit. Hoe hoger het energielabel, hoe beter je leencapaciteit. En dat kan zelfs oplopen tot 50.000 euro bij een A+++ woning.

Kan ik mijn hypotheekrente meenemen? Een vraag die wij vaak krijgen. In veel gevallen kan dit wel. Het is afhankelijk van de voorwaarden van de geldverstrekker. Het is verstandig om dit van te voren goed uit te zoeken, want de hypotheekrente bepaalt uiteindelijk jouw leencapaciteit en dus ook jouw nieuwe maandlasten.

Pointer Advies - Zeeland

Drakensteynlaan 22
4371 TG  Koudekerke

06 - 19 29 00 37
bart@pointeradvies.nl
www.pointeradvies.nl

Tevreden klanten

Reeds veel tevreden klanten gingen u voor bij Pointer Advies Zeeland. Lees de reviews op advieskeuze.nl of op onze Google bedrijvenpagina

Kies u voor het gemak van een lokale verzekeringsadviseur? Bel of mail ons direct voor meer informatie!
Kennis, ervaring en persoonlijke aandacht. Pointer Advies Zeeland zorgt voor een totaalpakket aan financiële diensten.

Dit is wat Pointer Advies voor u kan doen:

Hypotheekadvies

Voor starters en doorgroeiers, voor bedrijven en particulieren. Iedere situatie is anders. Bart denkt met u mee, analyseert uw cijfers en verkent uitgebreid alle mogelijkheden om u zo het best mogelijke hypotheekadvies voor te kunnen leggen.

Hulp bij het kopen van een woning

Heeft u een woning op het oog? Wij kunnen u helpen bij het uitbrengen van een bod, We kijken naar de prijzen van recent verkochte woningen in de omgeving. Daarnaast hebben we een groot netwerk van makelaars en taxateurs. Een bod doen?

Voeg onze financiële scan toe bij het bod en vergroot uw kans dat het wordt geaccepteerd.

Hypotheekcheck

Is uw financiële situatie veranderd? Past uw huidige hypotheek nog bij uw situatie? Wilt u uw huidige hypotheek verhogen of aanpassen? Of wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Laat dan een hypotheekcheck doen door Bart en je wordt financieel slimmer.

Verhuurhypotheek

Wanneer u een (vakantie)woning wit kopen om te verhuren of wanneer u uw huidige woning na verhuizen wilt behouden voor verhuur. We bekijken samen wat er kan, wat het kost en wat het oplevert en zoekt de juiste geldverstrekker die het beste past.

Financiële planning

Hoe ziet uw financiële toekomst eruit? Hoeveel wilt u te besteden hebben wanneer u met pensioen gaat? Is er al genoeg geregeld voor later? Heeft u financiële meevaller? Of moet er nog iets extra's gebeuren? Wij rekenen het samen met u uit en denken met u mee over een onbezorgde financiële toekomst.

Verzekeringen

Alle soorten verzekeringen voor bedrijf en particulier. Pointer Advies kan u voorzien van een passend advies. Uw verzekeringen afsluiten bij Pointer Advies betekent één aanspreekpunt! Profiteer van ons uitgebreide netwerk bij verzekeraars, experts, letselschadedeskundigen en advocaten.

Neem vandaag nog contact op met Bart

Bart Poerstamper

Gecertificeerd financieel planner (CFP)

Onze financieel specialist Bart Poerstamper is gecertificeerd financieel planner (CFP) en weet alles van hypotheken, maar ook alles van Zeeland. Bart heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het adviseren, begeleiden en regelen van hypotheken altijd met een oplossingsgerichte aanpak. 

Financieel advies nodig? Bel direct!

Bart Poerstamper
Bel 06 - 19 29 00 37 of mail bart@pointeradvies.nl

Stel een vraag aan Bart

Over Bart

Bart is al 15 jaar actief in het adviseren, begeleiden en regelen van financiële vraagstukken. Wat kan wel? Daar gaat het om, problemen zoekt een ander maar. Bart is breed opgeleid en heeft ervaring in verschillende financiële disciplines. Of het nu gaat om vermogensadvies of financieringsoplossingen hij kent de weg, en komt met een praktische aanpak.

Bart is een geboren Zeeuw, komt van Arnemuiden 'Erremuu'. Hij heeft samen met Christine twee kinderen. In zijn vrije tijd is hij vaak sportief in de weer en werkt op vrijwillige basis als voetbaltrainer. 

Waarom met Bart in zee? 

Bart is makkelijk benaderbaar en houd het vooral simpel. Hij komt graag bij je langs om te kijken wat er mogelijk is.

'Advies met een blik op de toekomst'

Vestiging Lansingerland
Spoorhaven 54
2651 AV  Berkel en Rodenrijs

Vestiging Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL  Rotterdam

Vestiging Zeeland
Drakensteynlaan 22
4371 TG  Koudekerke