Hypotheken en verzekeren in Rotterdam
Geen woorden, maar daden! Van Maasvlakte tot Hillegersberg, van bedrijf tot particulier

Met elke klant gaan wij persoonlijk aan tafel. Dat kan bij ons op kantoor aan de Schiekade 830 of bij de klant op locatie. Wij verzorgen hypotheken en verzekeringen op maat voor particulieren en ondernemers, voor starters en doorstromers. Wij kennen de weg in Rotterdam en spreken de taal. Wij werken voor grote bedrijven op de Maasvlakte tot de kleine particulier in Schiebroek, of de mkb'er in Kralingen. 

Hypotheken voor starters en doorgroeiers, particulieren en ondernemers

Wij adviseren, begeleiden en regelen de meest optimale hypotheek voor starters of doorstromers. Goed gedegen advies op maat. Wij kennen Rotterdam en omstreken goed. Ons netwerk zorgt voor een snelle afwikkeling van zaken. Via Pointer Advies kunt u terecht bij vrijwel elke bank of verzekeraar voor de voordeligste hypotheek met de beste voorwaarden.

Uw verzekeringen afsluiten bij Pointer Advies

Bij Pointer Advies Lansingerland kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor alle verzekeringen. Wij kijken naar de beste verzekering voor uw specifieke situatie, en geven u advies op maat. Eén telefoonnummer voor al uw verzekeringskwesties. U heeft er geen omkijken meer naar. Bij schades zetten wij ons altijd persoonlijk in voor de juiste afhandeling.

Ontzorgen van onze klanten

Wij ontzorgen u en gaan voor een optimale financiële dienstverlening. Zowel bij het afsluiten van een hypotheek, bij het maken voor een financieel plan voor de toekomst, of bij het regelen van uw verzekeringen ontzorgen wij u zo veel mogelijk. Wanneer er schade is, doet Pointer Advies er alles aan om u te ontzorgen.

Pointer Advies - Rotterdam
Tevreden klanten

Reeds veel tevreden klanten gingen u voor bij Pointer Advies Rotterdam. Lees de reviews op advieskeuze.nl of op onze Google bedrijvenpagina.

Kies u voor het gemak van een lokale verzekeringsadviseur? Bel of mail ons direct voor meer informatie!

Uw adviseurs in Rotterdam:

'Advies met een blik op de toekomst'

Vestiging Lansingerland
Spoorhaven 54
2651 AV  Berkel en Rodenrijs

Vestiging Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL  Rotterdam

Vestiging Zeeland
Drakensteynlaan 22
4371 TG  Koudekerke