Hypotheken en verzekeren in Lansingerland
Wij kennen de mensen en weten wat er leeft in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk

Met elke klant gaan wij persoonlijk aan tafel. Dat kan bij ons op kantoor op de Spoorhaven 54 in Berkel en Rodenrijs of bij de klant op locatie. Wij verzorgen hypotheken en verzekeringen op maat voor particulieren en ondernemers, voor starters en doorstromers.

Hypotheken voor starters en doorgroeiers, particulieren en ondernemers

Wij adviseren, begeleiden en regelen de meest optimale hypotheek voor starters of doorstromers. Goed gedegen advies op maat. Wij kennen Lansingerland en omstreken goed. Ons netwerk zorgt voor een snelle afwikkeling van zaken. Via Pointer Advies kunt u terecht bij vrijwel elke bank of verzekeraar voor de voordeligste hypotheek met de beste voorwaarden.

Uw verzekeringen afsluiten bij Pointer Advies

Bij Pointer Advies Lansingerland kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor alle verzekeringen. Wij kijken naar de beste verzekering voor uw specifieke situatie, en geven u advies op maat. Eén telefoon­nummer voor al uw verzekerings­kwesties. Bij schades zetten wij ons altijd persoonlijk in voor de juiste afhandeling.

Ontzorgen van onze klanten

Wij ontzorgen u en gaan voor een optimale financiële dienstverlening. Zowel bij het afsluiten van een hypotheek, bij het maken voor een financieel plan voor de toekomst, of bij het regelen van uw verzekeringen ontzorgen wij u zo veel mogelijk. Wanneer er schade is, doet Pointer Advies er alles aan om u te ontzorgen.

Pointer Advies - Lansingerland

Spoorhaven 54
2651 AV  Berkel en Rodenrijs

010 - 261 32 10
info@pointeradvies.nl
www.pointeradvies.nl

Tevreden klanten

Reeds veel tevreden klanten gingen u voor bij Pointer Advies Lansingerland. Lees de reviews op advieskeuze.nl of op onze Google bedrijvenpagina

Kies u voor het gemak van een lokale verzekeringsadviseur? Bel of mail ons direct voor meer informatie!

Uw adviseurs in Lansingerland:

'Advies met een blik op de toekomst'

Vestiging Lansingerland
Spoorhaven 54
2651 AV  Berkel en Rodenrijs

Vestiging Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL  Rotterdam

Vestiging Zeeland
Drakensteynlaan 22
4371 TG  Koudekerke